Robottien hallinta

Karelics Cloud on robotiikan tieto- ja toimintakeskus rakennustyömailla

Karelics Cloud on robottilaivueiden hallintajärjestelmä rakennusroboteille, jonka tavoitteena on lisätä tehokkuutta, vähentää kustannuksia ja parantaa turvallisuutta rakennustyömaalla.

Mikä on
Karelics Cloud

Ulkoiset järjestelmät

Hissit

BIM360

API

Tehtävienhallinta

Virtuaaliset sijainnit

Virtuaaliset seinät

Beacons, april tags, UWB

Karttojen synkronointi

Tehtävät + Status

Laitteet

Käyttöliittymä operaattorille

Automaattiset päivitykset

Työmäärämittari

Eri valmistajat

ROS2-tietosilta

projektit

BIM

Tilastot

Käyttöoikeudet

Laitteiden suunnittelu

Paikallinen Mini-Cloud

Turvallisuus

Käyttäjänhallinta

VPN

Roolienhallinta

Edut Robottien valmistajille:

Autamme robottien valmistajia tuomaan robotit rakennustyömaille ja integroimaan ne muiden valmistajien kehittämien robottien kanssa. Autamme robottien valmistajia säästämään rahaa oman robottilaivueiden hallintajärjestelmän kehittämisessä täyttämällä rakennustyömaiden erityisvaatimukset, kuten BIM-integraation tai integroinnin rakennusyritysten ERP-järjestelmiin. Karelics Cloud on ideaali robottien hallintajärjestelmä ROS:ia käyttäville roboteille.

Integroi muiden robottien kanssa

Säästä rahaa robottilaivueiden hallintajärjestelmässä

Edut rakennusyrityksille:

Karelics Cloud on täydellinen robottilaivueiden hallintajärjestelmä rakennusroboteille. Se tukee mitä tahansa robottialustaa valmistajasta riippumatta. Se on projektipohjainen pilvijärjestelmä, jossa on monia olennaisia ominaisuuksia, jotka on kehitetty erityisesti rakennusteollisuuden tarpeisiin. Järjestelmä mahdollistaa robottien aikataulutuksen eri projekteihin rakentamisen suunnitteluvaiheessa ja näiden robottien saumattoman hallinnan ja koordinoinnin rakentamisen toteutusvaiheessa, lopullisena tavoitteena minimoida rakentamisen aikana syntyvät kustannukset ja viivästykset.

Robottilaivueiden hallintajärjestelmä roboteillesi

Tuo robotit rakennustyömaalle

Yhteistyö robottivalmistajien kanssa on Karelics Cloudin keskiössä

Säästä aikaa oman robottilaivueiden hallintajärjestelmäratkaisun kehittämisessä roboteillesi.

Säästä aikaa oman robotin toimintaratkaisun kehittämisessä roboteillesi.

Hyödynnä Karelics Cloudin tarjoamia yhtenäisiä tietomuotoja (karttojen synkronointi, mielenkiinnon kohteiden pisteet, robotin tila jne.).

Eri robotit yhteen tehtävään autonomian saavuttamiseksi.

Saat käyttöanalytiikkaa ja paljon muuta.

Tehosta robottiasi Karelics Brainilla autonomian saavuttamiseksi.

Integroi robottisi Karelics Cloudiin!

Karelics Cloud on paras valinta robottilaivueiden hallintajärjestelmäksi

Tehosta rakennustyömaata robottilaivueella. Se parantaa dynaamisesti projektin ympäristöä.

Yhdistä robottisi kerran - Käytä niitä kaikissa rakennusprojekteissasi!

Teemme yhteistyötä robotteja käyttävien rakennustyömaiden kanssa.

Kuuntelemme jatkuvasti palautetta ja optimoimme käyttöliittymäämme saumattomimman mahdollisen käyttökokemuksen saavuttamiseksi. Helpotamme robottien käyttöä rakennustyömaan työntekijöille ja säästämme heidän aikaansa.

Rakennusrobottien hallinta

Robottitoiminta

BIM-tuki

Karelics Cloud mahdollistaa rakennustyöntekijöiden nähdä kaikki robotit ja niihin liittyvät tiedot, kuten virtuaaliset seinät ja muut mielenkiinnon kohteet, yhdessä paikassa suoraan BIM-mallissa. Navigoinnin aikana aloitus- ja kohdeasemat sekä suoritettu reitti voidaan havaita reaaliajassa.

Usean kerroksen navigointi

Rakennustyöntekijät voivat vaihtaa rakennustyömaan eri kerroskaavioiden välillä, valita kohteen, kuten sekoitusaseman, ja käskeä robottia navigoimaan sinne. Robotti löytää parhaan reitin kerrosten välillä. Karelics-ohjelmistollamme katamme horisontaalisen logistiikan lisäksi myös pystysuoran logistiikan rakennustyömailla.

Virtuaaliset seinät ja alueet

Joillakin alueilla robotin on oltava ulottumattomissa millä tahansa rakennustyömaalla. Mutta lähes aina nämä alueet muuttuvat jatkuvasti, joko kasvavat tai siirtyvät kokonaan! Ratkaisujemme avulla voit helposti merkitä nämä alueet virtuaalisella seinällä tai kielletyllä alueella. Virtuaalisia sijainteja voidaan käyttää myös mielenkiintoisten paikkojen merkitsemiseen mukautetulla värillä ja nimellä, ja ne ovat sitten helppo hallita Karelics Cloud-käyttöliittymästä.

Lisäksi operaattorit voivat merkitä minkä tahansa virtuaalisen sijainnin navigointipikavipuna, mikä mahdollistaa minkä tahansa robotin nopean navigoinnin niiden välillä!

Beacons, AR tags, UWB beacons, a paljon muuta!

Tukemme erilaisille merkintäratkaisuille, kuten Ultra Wide Band-majakoille, April Tageille ja muille, auttavat pitämään päämielenkiinnon kohteet paremmin hallinnassa ja auttavat jokaista robottia paikantamaan itsensä monimutkaisissa ja symmetrisissä ympäristöissä.

Lisäksi työntekijät voivat hyödyntää kaikkia kaikkia tuettuja ratkaisuja tunnistaakseen ja seuratakseen esimerkiksi sekoitusasemaa.

Eri robotit yhdessä järjestelmässä

Karelics Cloud mahdollistaa rakennustyöntekijöiden saumattoman hallinnan eri valmistajien roboteista ystävällisen keskitetyn käyttöliittymän avulla. Paikan päällä olevilla johtajilla on pääsy läpinäkyviin, helposti ymmärrettäviin raportteihin, jotka tarjoavat täydellisen näkyvyyden kaikkien hallittujen robottien suorittamaan työhön, parantaen läpinäkyvyyttä ja mahdollistaen paremman toiminnan organisoinnin.

Hallinta ja ohjaus

Laitteiden ja projektien suunnittelu

Karelics Cloud tekee laitteiden ja projektien suunnittelusta mahdollisimman helppoa hyödyntämällä yhden hallintaliittymän joustavuutta useisiin projekteihin. Voit suunnitella ja määrittää erilaisia ​​robotteja yhdelle projektille samasta käyttöliittymästä. Tai voit suunnitella yhden robotin eri projekteihin.

Alustan muita etuja ovat toiminnan tehokkuuden lisääminen, resurssienhallinnan joustavuus ja kustannusten avoin hallinta.

Lisäksi uuden robotin ostamiseen ja integroimiseen yleensä tarvittava aika pienenee, kun hyödynnetään jo kerättyjen tietojen (kartat, sijainnit jne.) jakamisen voimaa uuden robotin kanssa.

Robottien hallinta

Karelics Cloud yhdistää eri valmistajien robotit yhden ekosysteemin alle, mahdollistaen olennaisten tietojen jakamisen niiden välillä. Kun kartta tai kielletty alue on luotu, ne jaetaan automaattisesti KAIKKIEN saman projektin robotien kesken.

Karelics Cloud mahdollistaa koko robottilaivueen saumattoman toiminnan rakennustyömaallasi ja sen ulkopuolella yhdellä alustalla.

Usean projektin alusta

Rakennusyrityksillä on usein projekteja, joilla on määritellyt päättymispäivämäärät, ja niiden on suunniteltava resurssinsa sen mukaisesti. Kyky suunnitella robottien käyttöä projektien välillä ja mahdollisuus robottien yhteistyöskentelyyn tietojen jakamisen avulla auttavat rakennusyrityksiä virtaviivaistamaan toimintaansa ja säästämään arvokasta aikaa. Aikaa ei tarvitse enää tuhlata projektien uudelleenkonfigurointiin jokaiselle robotille erikseen. Optimoimalla robottien käyttöä rakennusyritykset voivat lisätä tehokkuutta ja saattaa projektit päätökseen nopeammin ja tehokkaammin.

Automaattiset robottien ohjelmistopäivitykset

Robottivalmistajat ja tiimimme kehittävät jatkuvasti uusia ominaisuuksia roboteille ja tuotteillemme. Karelics Cloud takaa robottien jatkuvan kehittymisen, päivittämällä niille uusia taitoja saumattomasti yhdellä napin painalluksella!
Käytä Karelics Cloudia ja Karelics Brainia pitääksesi robotit ajan tasalla uusimmilla parannuksilla!

Tuemme eri alustoja, mukaan lukien

Tietokoneet

Tabletit

Matkapuhelimet

Robottilaivueen hallinta toimii pilvessä ja paikallisesti

Pilvessä

Kun projektilla on hyvä ja vakaa internet-yhteys

Paikan päällä olevalla
Mini-pilvillä

Kun projektilla on epävakaa tai hidas internet-yhteys

Onko sinulla ideoita? Sovi tapaaminen kanssamme.

Antakaa meidän yhdistää robottinne Karelics Cloudiin

Säästä aikaa oman laivueenhallinta ja ohjausjärjestelmän rakentamisessa. Hyödynnä jaettua ympäristöä. Autetaan yhdessä automatisoimaan tulevaisuus!

Klikkaamalla "Lähetä" -painiketta suostun henkilötietojeni käsittelyyn.

.

Autonominen

rakennustyömaa

Valokuva-dokumentointi

Dokumentoi rakennusprojektisi edistyminen Karelicsilla!