Karelics Oy at ROSDevDay 2021

Karelics Oy ROSDevDayssa 2021

Yksi keskeisistä periaatteista, joka pitää meidät eteenpäin Karelicsissa, on vahva tukemme avoimen lähdekoodin yhteisölle, joka on ROS-ympäristön terveen kehityksen tärkein liikkeellepaneva voima. Uskomme vilpittömästi, että tavoitteidemme saavuttaminen riippuu vahvasti vahvasta yhteydestä, joka meidän on rakennettava maailmanlaajuisen robotiikkayhteisön johtavien kehittäjien kanssa.

Silloin on selvää, että kun olemme kuulleet, että RosDevDay-konferenssin uusi osa järjestetään myös vuonna 2021 verkkotapahtumana, huolimatta kaikista meneillään olevan COVID-pandemian aiheuttamista haitoista, olemme päättäneet, että myös Karelics joutui olemaan ei vain yksinkertaisella läsnäololla, vaan myös olemalla yksi konferenssin kultasponsoreista. Teimme tämän osoittaaksemme tukemme ja jakaaksemme tietomme ja kamppailumme kuluneelta vuodelta muiden ROS-kehittäjien kanssa eri puolilta maailmaa ja samalla oppiaksemme heidän kokemuksistaan ​​ja virheistään, jotta voimme yhdessä työntää entisestään ROS-kehittäjien tunnettuja rajoja. robotiikan alalla kohti tulevaisuutta, jossa ihmiset ja robotit voivat kommunikoida ja työskennellä yhdessä täydellisessä harmoniassa.

The sponsors panel at the RosDevDay 2021 conference

RosDevDay 2021 oli konferenssin neljäs painos, ja kuten aina on ollut, sen järjesti The Construct, yksi avainyrityksistä, jotka osallistuvat aktiivisesti ROS-ympäristön jatkuvaan parantamiseen. Toimimalla tämän tapahtuman kultasponsori halusimme tehdä läsnäolomme tunnetuksi maailmanlaajuiselle robotiikkayhteisölle, kertoa heille, mihin pyrimme robotiikkayrityksenä ja että olemme täällä pitkällä aikavälillä ja olemme valmiita tarjoamme täyden tukemme. Konferenssissa meillä oli esittelyvideo, joka esitteli osallistujille, mitkä ovat päätuotteemme ja mitä parhaillaan kehitämme ROS:n kanssa. Klippimme lopussa innokkain osallistujista, joka vastasi oikein, mikä Karelics Brain on, palkittiin palkinnolla.

The start of our presentation video at RosDevDay 2021

RosDevDay 2021 -juontajat julkistivat esitysleikeemme ja osallistujille esitetyn viimeisen kysymyksen

Nautimme eniten RosDevDay 2021 -tapahtumassa olemisesta, että saimme osallistua niin moniin mielenkiintoisiin esityksiin ROS 2:een tulevista uusista ongelmista ja lupaavista tulevaisuudennäkymistä, joita pitivät eräät alan suurimmista nimistä. Esiteltyjen aiheiden joukossa kehitystiimimme nautti erityisesti ROS 2:n turvallisuuden käyttöönotosta ja käyttämisestä, peittävien pistepilvien siivoamisesta ja monikerroksisesta navigoinnista ROS-navigointipinon avulla.

Kaikki esiintyjät toimittivat myös täysin toimivat ROSjects, jotka isännöivät The Constructin tarjoamassa interaktiivisessa ROS-pilviympäristössä, jota Joensuun kehitystiimimme ja kaikki muut osallistujat saattoivat seurata ja heidän kanssaan luoda uudelleen esityksen jokaisen vaiheen, mikä puolestaan ​​johtaa. kaikkien hahmoteltujen käsitteiden perusteelliseen ymmärtämiseen. Esitysten aikana osallistujat saattoivat esittää reaaliaikaisia ​​kysymyksiä, joihin esittelijät vastasivat nopeasti, ja kehittäjämme eivät epäröineet esittää joitakin erittäin mielenkiintoisia kysymyksiä, joihin he saivat todella hyödyllisiä vastauksia.

Koko vuorovaikutusprosessi osallistujien, missä päin maailmaa tahansa olivatkin, ja konferenssin järjestäjien välillä oli upeasti järjestetty, joten kuka tahansa saattoi ottaa kuvan itsestään ja osallistumispaikasta ja twiitata sen tunnisteella #ROSDevDay ja konferenssin pääpuhujat esittelivät niitä säännöllisesti kaikille. Joensuulaiset kehittäjämme eivät menettäneet tilaisuuttaan esitellä maailmalle hienoja konferenssijärjestelyjä, joihin sisältyi myös uusi ja parannettu versio URobotin Antero 2 -robotista ja jotka twiittasivat nopeasti itsestään kuvan, jonka jopa The Constructin kaverit huomasivat. .

Our team in Joensuu posing with Antero and sending a warm greeting to the RosDevDay 2021 conference

Kun katsomme sitä taaksepäin, RosDevDay 2021 oli ensimmäinen hetki, jonka saimme jakaa robotiikkayhteisön kanssa kaikkialta maailmasta, ja olemme kiitollisia The Constructille ja kaikille muille järjestäjille siitä, että he tekivät sen mahdolliseksi ja tarjosivat niin mahtavan oppimisen ja oppimisen. yhdistämismahdollisuus. Olimme iloisia saadessamme osallistua ja iloisia, että saimme oppia niin paljon uutta ja samalla antaa robottimaailmalle tietää keitä olemme ja mitkä ovat tavoitteemme ja visiomme tällä alalla. Toivomme, että meillä on mahdollisuus osallistua uudelleen RosDevDay-konferenssin seuraavaan iteraatioon, ja lupaamme tulla jälleen ensi vuonna uusien kokemusten kanssa jaettavaksi. Siihen asti, muista pysyä kuulolla saadaksesi lisää päivityksiä blogissamme, sillä meillä on pian tulossa paljon uutta ja jännittävää!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Picture of Karelics team
Karelics team

Karelics is a robotics software company located in Joensuu. We develop software to allow smart autonomous robots in the construction industry. Our ambition is to allow robots to work with people intelligently and safely. …or without people.

All Posts

Pipe Inspection request

Photo Documentation
request